12 May 2007

Utekväll

I veckan var jag sugen för en liten afterwork... inget stor men ni vet, en eller två öl direkt efter jobbet. Kl5-ölen är den bästa tycker jag. :)
Men det blev inget sånt eftersom ex-jobbs gänget skulle ut tillsammans med deras nya chef. F*ck! Dåligt tajming! Men jag kanske skulle kunna träffa dem efteråt.

Så jag gick hem efter jobbet, för sent för att hinna till gymmet, och grejade lite och pratade på telefon med min syster. Och åt en god sallad med en glas vin framför TV. En klassisk lugn fredag. :)

Lite efter 22, fick jag "green-light" sms:et för att träffa dem på Noche de Corazón. Då tar jag mig dit och får massa ärliga och härliga kramar från alla killar, skönt å se dem. Får en mojito i handen efter 2 min och då är kvällen på gång. Den nya chefen är bra. Och snygg. Och han känner igen mig. Really? Ja, jo, sant jag känner igen honom lite fast inte varifrån... han säger att det var på den gamla kontoret på Södra Larmgatan... mmmh, okej. Då vi snackar lite tillsammans, chefen och jag, har vi flyttat med hela gänget från Corazón till Lounge och står på terrassen under värmelamporna, nästan sommarlig.

I veckan hade jag som sagt tänkt ta en eller två öl efter jobbet och sen gå hem vid 8-9. Men det blev inte alls så. Speciellt eftersom kvällen började vi 10-11! Och då var det inte planerat alls att jag skulle stanna så länge men plötsligt var det 3 och där var jag med E på avenyn och köper en chorizo korv. Hehe! Sen gick jag hem. Ja, ensam! ;-)

Under kvällen träffade vi två spanjorer och då fick jag prata spanska lite, najs. Fick massa komplimang att jag var snygg osv... han var 45 och inte speciellt snygg men det var snäll och man är inte van längre att höra såna komplimanger, svenska killar pratar inte sånt. Såna saker sa inte M utan hittade ett annat sätt att visa vad han tankte... Han hade dryckit förr mycket för att vara äkta men men, det var nåt andå och det hade inte hänt så mycket på den här planen i länge så det var skönt att känna sig lite attraktiv.

En bra kväll, all in all.

Nu drar jag till Göteborgsvarvet, see you!

2 comments:

  1. Jag tycker också du är snygg

    ReplyDelete
  2. Tack så mycket och välkommen hit! =)

    ReplyDelete