06 May 2007

Underbara vänner

I fredags, jobbade jag. Och fick sms hela dagen. =)

På kvällen, tog jag spårvagnen och stod bredvid en snygg kille i kostym (älskar killar i kostym, det gör dem så snygg bara!). Sen gick jag till Dahls för att köpa en god bakelse till mig själv och vem kom in en minut efter mig, snygg killen som dessutom visade sig vara en gentleman när han försökte inte ens ta min tur när kvinnan bakom disken var confused om vems tur det var. Hemma var jag trött och sov lite på soffan, klockan var knappt sju, hehe. Sen pratade jag lite på telefon: en timme med mamma, en timme med min bästa kompis Sophie och en timme med Manu... lite snack bara! Sen tittade jag på Breakfast at Tiffany's, så bra den är!

På lördag morgon var jag på väg till Centralstationen för att träffa V och E. När jag gick till spåvagnhållplatsen, vem såg jag i brallor och gympakläder? Min snygg kille från kvällen innan! Snygg fortfarande... lika sexig med "söndag"/mys kläder som i kostym: en sånt vill jag ha! Mr X: I want to see you again! Sen på Centralstationen, träffade jag tjejerna: vad skööönt det var å se dom. Det var ju ett år sen vi träffades sist tillsammans!!! Vi hade massa saker å prata om. Speciellt om Vs biiig news! Vi käkade frukost på Condeco, gick å shoppa lite (E blev lika besviken som jag på Zaras collection). Sen gick vi hem till mig och käkade pizza på min balkong och solade. Och pratade så klart. Plötsligt var det dags å ta sig till Centralstationen för Vs bus hem till Halmstad. Det gick bara så fort!!!! På kvällen, åt vi lite, drack vi lite, pratade vi mycket, tittade lite på bilder... men gick aldrig ut även om that was the plan. Vi var trötta och det var för sent.


Och idag, en stor och skön frukost med E innan hon gick hem och sen bakade jag en "microugn chokladkaka" som imponerade alla och min klassisk apple crumble. Tre vänner kom och vi fortsatt å prata om jobb, bröllop, möhippor och allt möjligt. M & M var sena, som vanligt och faktiskt kom EFTER att de andra hade gått hem. 17h30 och 17h45 när jag hade sagt vid 15... ja ja. Men de fick tårta ändå, jag är snäll. ;-)

Kolla hur bortskämd jag blev. Underbara ni.


Edit: Jag uppdaterade lördag morgon-delen för att inkludera kapiteln om min mysterious sexy guy. ;-)

2 comments:

  1. Anonymous7/5/07 22:11

    j'adore tes porte bougie trefle. ca vient d'ou?
    Audrey

    ReplyDelete
  2. Tout ce qu'il y a sur la photo sont les Kdo que j'ai recu de la part de mes amis suedois. Les porte-bougies trefle ou fleur sont Kdo d'Elin qui les a achete dans une petite boutique de déco à Lidköping, là où elle habite. Meme dans les petits bleds on trouve des trucs de déco de ouf ici!

    ReplyDelete